Sommarläger 2015 – Lund

Chienn!

Då var det dags att möta sommaren genom TIAs Sommarläger 2015!

Detta går av stapeln 3-5 Juli i Lund!

Det kommer som vanligt att vara ett fullspäckat program med möjlighet till topp-träning för duktiga instruktörer i både Kung Fu och Qi Gong.

Kung Fu-träningen kommer att innehålla utmanade och inspirerande träning för alla medlemmar på samtliga nivåer, från nybörjare till högre graderade.

Qi Gong-träningen kommer att bredda och fördjupa den inre träningen inom vårt system. Det kommer att ges möjligheter till givande och inspirerande pass oavsett förkunskaper.

Utöver detta så kommer vi erbjuda ett separat spår i schemat för instruktörer och högre graderade. Bland annat kommer Sifu Zi Jing att närvara och lära ut formen ”Dai Oane Seut”, eller ”Stor ring” för Blå eller högre.

På ett TIA sommarläger så får du chansen att träffa bröder och systrar från övriga Sverige, knyta ny vänskap och jämföra hur vi tränar i de olika klubbarna, trots att vi tillhör samma system. Alla kommer vi att förenas på detta sommarläger och det är en unik möjlighet att lära dig något nytt då vi har så många intruktörer och högre graderade på samma plats.

Vi inom TIA är en enda stor familj och alla är välkomna!

 

Lägret startar med samling kl 12.00 på fredagen den 3 Juli och vi inleder med 3 pass innan vi bryter för kvällen. Lördagen inleds med gemensam frukost och därefter 4 pass under dagen med en ordentlig lunchpaus mitt på dagen. Söndagen så startar vi igen med en rejäl gemensam frukost och därefter fortsätter vi med 3 pass med ett lite kortare avbrott för lunch. Vi räknar med att lägret avslutas ca 15.00.

Detaljerat schema kommer att publiceras senare i vår.

Vad gäller mat, så ingår en mindre fika efter träningen på fredagen och även frukost på lördagen och söndagen. På lördag kväll arrangerar vi en stor, härlig, gemensam grillkväll med en massa aktiviteter för att lära känna varandra bättre och även detta är inkluderat i priset! Utöver detta kommer det att finnas lättare förtäring till försäljning under lägret, och möjligheter att äta lunch finns inom gångavstånd från Alfahallen.

Vad gäller boende, så arrangerar vi övernattning på vandrarhem för de av er som inte kan ordna med eget boende.  Det är viktigt att ni anger att ni vill ha hjälp med boende i er anmälan!

För Blå eller högre, och som vill delta i Stor Ring-formen – vi kommer att köpa in ett antal av dessa till lägret. För att säkerställa att ni får en så vill vi att ni tydligt anger i er anmälan att ni vill ha en och att ni betalar in 250 kr extra så att vi kan beställa dem i god tid.

 

Detaljerad information

Datum: 3 Juli 12.00 till 5 Juli 15.00

Plats: Alfa-Hallen med omgivningar, Gunnesbo, Nöbbelövs Mossaväg, Lund

 

Kostnad:

Anmälan görs genom att betala in 750kr (+ev 250 kr för vapen, +ev 550 kr för logi), till PlusGiro 343792-8, och ange ditt Namn och din Förening.

 

Sen anmälan görs enligt ovan, och full betalning erläggs omgående. Om anmälningar kommer efter den 12/6 så kan vi inte garantera logi eller vapen. Se till att ta kontakt med ansvarig för lägret och diskutera med honom.

 

Vi vill även att ni skickar ett mail till kungfu@sydshaolin.com i samband med anmälan. Information som ska skickas in vid anmälan:

 

UPPDATERAD! Innehåller slutligt Schema!

All informationen finns också samlad i inbjudan här! Inbjudan 2.3 Final

Ni kan även se uppdaterad information på http://bit.ly/tia-sommarlager2015

På hemsidan hittar ni även en packlista och annat smått och gott som är bra att veta.

 

Vi önskar er alla varmt välkomna till TIAs Sommarläger 2015 i Lund!