Tjin vänner

Då var det dags igen att möta sommaren på Getnö Gård i form av TIA Sommarläger 2014!

Datumen som gäller är 3-6 Juli

Som vanligt erbjuds ett fullmatat program med ett antal av våra toppinstruktörer på plats. Det blir två parallella spår med antingen Kung-Fu eller Qi-Gong, självklart finns möjlighet att växla mellan dessa inriktningar för att testa något annat.

Kung-Fu träningen kommer vara fokuserad på kampträning. Det blir parkamper, omsättning av formtekniker i kamp, självförsvar, kamp med vapen samt lätt sparring m.m. För svartbältare kommer hela första Drakformen att läras ut och det blir ett pass i drunkenboxing! Instruktörer för Kung-Fu gruppen är Sifu Zi Niaj Paul Roos, Sifu Zi Youn Johan Wehlin, Sifu Zi Jing Michael Quist samt Sifu Zi Sinh Magnus Dahlquist.

Qi-Gong träningen kommer som vanligt att spänna vitt och brett över den interna träningen. På lägret ges tillfälle att fördjupa och bredda undervisningen och övningarna. Instruktörer för Qi-Gong gruppen är Djou Gao Martin Olin, Sifu Zi Tjynn Peter Lyzell samt Sifu Zi Sinh Magnus Dahlquist.

Getnö Gård, ”Lake Åsnen Resort” är en turist- och konferensanläggning, beläget mitt i naturparadiset sjön Åsnen. Getnö gård har en dokumenterad ägarlängd sedan år 1320 och jobbar i huvudsak med naturupplevelser och grupparrangemang i samband med konferenser.  Vår anläggning ligger på en ö-grupp mitt i hjärtat av vackra sjön Åsnen. Vi har ett rofyllt och naturskönt läge, där våra gäster kan arbeta ostört och koppla av.  Vår önskan är att alla gäster skall få en oförglömlig naturupplevelse utöver det vanliga!

Det finns massor av olika aktivitetsmöjligheter på Getnö, allt ifrån fiske, kanoting, cykling, strövstigar, beach volleyboll, boule, varpa, badminton, kubb, minigolf, tennis etc. Det finns en kiosk på området där man säljer lite tidningar, glass & godis. Man kan även hyra kanoter eller cykel om man vill göra egna utflyter någon dag. Lägret hyr ett antal roddbåtar som man kan låna gratis.

Träningen kommer att hållas utomhus på de flera stora grönområden som vi kan träna på. Vi extremt väder finns möjlighet för inomhus träning men packa kläder för alla väder! Ni som varit på lägret vet att det är ett otroligt läge där vi träffas och tränar, badar och umgås i sann TIA anda!

Priset för hela lägret med helpension boende i stuga är 2500:-, för er som bara kan komma en dag erbjuder vi endagsvistelse på lördag, träning samt lunch för 1200:-

Anmälan görs genom att betala in 500:- till bankgiro 5833-5092, ange Ditt namn+förening. I år har vi ett begränsat antal platser så anmäl er i god tid för att vara garanterad en plats!

15/4 Sista datum för anmälan, efter detta datum tillkommer en förseningsavgift på 200:-

1/6 Sista datum för betalning av resterande pengar enligt samma rutin som delbetalningen ovan.

I samband med betalning skall ni även maila johan.wehlin@fiveforms.org en anmälan med namn, klubb, Kungfu eller Qigong samt eventuell specialkost.                                                               

Vi hälsar ER ALLA HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till Getnö Gård och TIA SOMMARLÄGER 2014, låt oss alla återigen samlas och tillsammans skapa ett oförglömligt träningsläger!

 

Med bästa hälsningar

TIAs ledningsgrupp, Sifu Zi Youn Johan Wehlin, Sifu Zi Niaj Paul Roos, Sifu Zi Jing Michael Quist samt Sifu Zi Sinh Magnus Dahlquist.

 

Vägbeskrivning Getnö GårdBeskrivning av Getnö gård