Inbjudan & anmälan T.I.A. Summercamp 2013

Chienn vänner!

Då var det dags igen att möta sommaren på Getnö gård i form av T.I.A Summer camp 2013. Som vanligt kommer vi att erbjuda ett fullmatat program med ett antal av våra toppinstruktörer på plats. Vi kommer att erbjuda 3st parallella spår antingen Kung-Fu, Qi-Gong eller Sanshou med möjlighet att fritt växla mellan dessa inriktningar.

Sammandrag av Getnö gårds presentation av sin verksamhet (plus lite tillägg)

Getnö Gård, -Lake Åsnen Resort- är en turist- och konferensanläggning, beläget mitt i naturparadiset sjön Åsnen. Getnö gård har en dokumenterad ägarlängd sedan år 1320. (”Som lite kuriosa kan jag nämna att den första ägaren till Getnö gård var riddare Magnus. Så det är med stor glädje jag hälsar T.I.A:s chefstränare Sifu ZS alias riddare Magnus välkommen tillbaka som instruktör år 2013”).

Vi jobbar i huvudsak med naturupplevelser och grupparrangemang i samband med konferenser. Vi erbjuder olika sportfiske- och kanotarrangemang, även cykelturer samt vår specialitet; Vikingaäventyret, som är en ”teambuildade” aktivitet. Vi är med i Regional Matkultur Småland och även ett nytt projekt med ”Småländska Smaker”.

Vår anläggning ligger på en ö-grupp mitt i hjärtat av vackra sjön Åsnen. Vi har ett rofyllt och naturskönt läge, där våra gäster kan arbeta ostört och koppla av.

Vår önskan är att alla gäster skall få en oförglömlig naturupplevelse utöver det vanliga!

Boendealternativ

Alternativ Stuga-för den bekväme

Jag har 42 stugplatser så det är som vanligt först till kvarn som gäller. Stugorna ligger till största delen i anslutning till huvudbyggnaden.

Alternativ Wild life -för tappra Kung-Fu kämpar

Ta med eget tält, husvagn eller bo på Getnö gårds ”base camp” som precis som förra året byggs upp med militärtält på naturcampingplats. Tälten är runda för ca10pers./tält och vi planerar för 4 tält byggt i en halvmåne runt lägereldar och långbord. Servicehus med duschar och wc ligger ca 50 meter bort. Gästerna tar med liggunderlag och sovsäckar. Skulle det mot all förmodan och vedertagen praxis bli dåligt väder så har jag ordnat så att man kan bo i Olofs loge (=inomhus). Det är även där vi kommer att vara och träna vid dåligt väder.

För dem som väljer egen husvagn eller eget tält så är det samma pris som att bo på ”base camp”.

Mat

Priser

Vägbeskrivning Getnö Gård

Vägbeskrivning Getnö Gård

Tidsplan

Efter att den första betalningen skett så ska du fylla i ett enkelt anmälningsformulär via webben för att underlätta vår planering. Formuläret finner du längst ned i detta inlägg (du behöver inte vänta på att webbformuläret ska tas i bruk utan det går bra att betala redan nu!).

Lägerprogrammet kommer att skickas ut inom kort.

Övrig information

Det finns massor av olika aktivitetsmöjligheter på Getnö, allt ifrån fiske, kanoting, cykling, strövstigar, beach volleyboll, boule, varpa, badminton, kubb, minigolf, tennis etc. Träningen kommer att hållas utomhus vi har flera stora grönområden som vi kan träna på. Vi kommer även att genomföra teambuildande tävlingar, genomföra stormöte etc.

(bokas och betalas av er själva)

Jag hälsar ER ALLA HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till Getnö Gård och T.I.A SUMMERCAMP 2013, låt oss alla återigen samlas och tillsammans skapa ett oförglömligt träningsläger!

Med bästa hälsningar, 

Sifu ZY / Johan Wehlin

PS Bifogar Beskrivning av Getnö gård för er som inte varit på Getnö gård tidigare DS

Anmälningsformulär
Personuppgifter Förnamn      
Efternamn
  Personnr
  Epost
  Telefon
  Förening


Lägeruppgifter   Huvudinriktning  Kung-Fu Qi-Gong Sanshou
  Boendeform  Tält Stuga Husvagn
  Specialkost  vegetarian glutenallergi laktosintolerant nötallergi skaldjur
  Annat Specialkost


Säkerhetskod     Skriv in denna kod nedan captcha