Chienn vänner!
Då var det dags igen att möta sommaren på Getnö gård i form av T.I.A Summer camp 2012.

Som vanligt kommer vi att erbjuda ett fullmatat program med ett antal av våra toppinstruktörer på plats. En stående synpunkt jag fått är att man vill att det ska vara fler instruktörer som håller pass för att öka variationen ytterligare… Den synpunkten är åtgärdad 2012!

Vi kommer att erbjuda 3st parallella spår antingen Kung-Fu, Qi-Gong eller Sanshou med möjlighet att fritt växla mellan dessa inriktningar.

Sammandrag av Getnö gårds presentation av sin verksamhet
Getnö Gård, -Lake Åsnen Resort- är en turist- och konferensanläggning, beläget mitt i naturparadiset sjön Åsnen. Getnö gård har en dokumenterad ägarlängd sedan år 1320.
Vi jobbar i huvudsak med naturupplevelser och grupparrangemang i samband med konferenser. Vi erbjuder olika sportfiske- och kanotarrangemang, även cykelturer samt vår specialitet; Vikingaäventyret, som är en ”teambuildade” aktivitet. Vi är med i Regional Matkultur Småland och även ett nytt projekt med ”Småländska Smaker”.

Vår anläggning ligger på en ö-grupp mitt i hjärtat av vackra sjön Åsnen. Vi har ett rofyllt och naturskönt läge, där våra gäster kan arbeta ostört och koppla av.

Vår önskan är att alla gäster skall få en oförglömlig naturupplevelse utöver det vanliga!

Getnös Erbjudande

Boendealternativ
Alternativ Stuga-för den bekväme
Jag har 45 stugplatser så det är som vanligt först till kvarn som gäller. Stugorna ligger till största delen i anslutning till huvudbyggnaden.

Alternativ Wild life -för den något tuffare
Ta med eget tält, husvagn eller bo på Getnö gårds ”base camp” som precis som förra året byggs upp med militärtält på naturcampingplats. Tälten är runda för ca10pers./tält och vi planerar för 4 tält byggt i en halvmåne runt lägereldar och långbord. Servicehus med duschar och wc ligger ca 50 meter bort. Gästerna tar med liggunderlag och sovsäckar. Skulle det mot all förmodan och vedertagen praxis bli dåligt väder så har jag ordnat så att man kan bo i Olofs loge (=inomhus). Det är även där vi kommer att vara och träna vid dåligt väder.

För dem som väljer egen husvagn eller eget tält så är det samma pris som att bo på ”base camp”.

Mat
Frukostbuffé, fredag-lördag & söndag
Lunch, fredag-lördag
Middag (2-rätters), torsdag-fredag & lördag

Priser
Boendealternativ Wild life med helpension 1600kr/person
Boendealternativ Stuga med helpension 2300kr/person

TIDPLAN
1/5 (senast) Bindande anmälan och inbetalning av 500kr (eller hela avgiften för den som vill). OBS! Inbetalning ska ske till den norra divisionens konto hos Swedbank, Bankgiro 5833-5092, ange Ditt namn+förening.
1/6 (senast) Inbetalning av resterande pengar enligt samma rutin som delbetalningen ovan.
5-8/7 Genomförande av Summercamp 2012

Efter att betalning skett så ska man fylla i ett enkelt anmälningsformulär via webben för att underlätta vår planering (men ni behöver inte vänta på att webbformuläret ska tas i bruk utan det går bra att betala redan nu!).

Bifogar lägerprogrammet med undantag av Qi-Gong planeringen som kommer inom kort.

Övrig information

Aktiviteter
Det finns massor av olika aktivitetsmöjligheter på Getnö, allt ifrån fiske, kanoting, cykling, strövstigar, beach volleyboll, boule, varpa, badminton, kubb, minigolf, tennis etc. Träningen kommer att hållas utomhus vi har flera stora grönområden som vi kan träna på. Vi kommer även att genomföra teambuildande tävlingar, stormöte etc.…

Övriga priser (bokas och betalas av er själva!)
Kanadensare (2 pers) + utrustning 200kr/dag
Cykel 75kr/dag

Jag har hyrt 6st roddbåtar med utrustning som alla kommer att ha fri tillgång till. Bokas via en ännu ej utsedd båtchef. Det finns en kiosk på området där man säljer lite tidningar, glass & godis.

Jag hälsar ER ALLA HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till Getnö Gård och T.I.A SUMMERCAMP 2012, låt oss alla återigen samlas och tillsammans skapa ett oförglömligt träningsläger!

Med bästa hälsningar,
Sifu ZY / Johan Wehlin