Chienn!
Nu är det knappt en månad kvar tills vi träffas under solens strålar för att genomföra ytterligare ett läger i toppklass.

En hel del har efterfrågat att komma enstaka dagar eller under helgen men det är nu som först som det är klart med anmälningarna till hela lägret (Ni som fortfarande inte slutbetalt lägret var vänliga och gör det omedelbart så slipper jag ringa och jaga er ). För er som är intresserade av att närvara för del av lägret så kommer här TIA:s erbjudande:

Helgpaket
Stugboende-Anländer fredag kväll lagom till kvällsmaten och stannar hela helgen, alla måltider är inkluderade. Kostnad 1500kr/person. Jag har ca 10 stugplatser kvar och även de som vill byta upp sig från tält till stugboende är välkomna att höra av sig. Det är först till kvarn som gäller…
Tältboende-Anländer fredag kväll lagom till kvällsmaten och stannar hela helgen, alla måltider är inkluderade. Kostnad 1000kr/person.

Valfri dag
500kr/dag då ingår lunch

För dem som vill komma på helgpaket eller enstaka dagar så var vänlig och anmäl er till mig personligen via e-post: johan.wehlin@kraftkallan.biz . Betalning sker på plats till Summercamp General (Sifu Emil Andersson!) vid ankomst.

I ovanstående ingår obegränsat med träning samt fria bad 

Varmt välkomna!
Sifu ZY Johan Wehlin