Chienn!

Då har 2012 satts igång på riktigt!

Det var runt 45 utövare som deltog under helgens ’Kick off’ läger. Som tidigare år innehöll lägret en buffé av intressanta och inspirerande pass. Sifu Zi Sin startade lägret med ett två timmars pass i ’fem elementens boxning’ medan det hölls ett yoga pass och pass i kinesiska ord och uttal på Qi Gong sidan. Förmiddagen svepte snabbt förbi och efter lunch följe fyra timmar av hård träning i bla. akrobatik, chinna och markkamp. På Qi Gong spåret fick man pröva på 48 formen, meditation, som hölls av en gästinstruktör samt en föreläsning om ’Qi Gong och kost’.

Efter middagen och en liten vila följde de sista två passen för dagen. Qi gongen började med ett pass i Tai Chi och avslutade dagen med en härlig massage med kula. Kung Fu spåren började med ett pass i traditionell kamp/självförsvar tillsammans med ett dubbelpass i ’ultimate flexibility.

Efter en lång dag med hård träning blev det nedvarvning med en film och mingel.

Söndags morgonen började tidigt med en rask promenad i det härliga vintervädret, därefter följde ett hårt pass för Kung Fuarna med härdning och parkamper. Qi Gongarna tog det lite lugnare och testade på diverse Qi Gong/Tai Chi övningar. De fortsatte sedan med en ledd meditation medan Kung Fu utövarna fick kämpa vidare med akrobatik och applikationer.

Det blev ett lyckat och givande läger och jag vill tacka alla instruktörer som var där men framför allt alla utövare som var med och deltog.

Nästa stora läger är summer camp! Men innan dess kommer det en del Dai Si Tran Loi Minh läger. Kolla in på tia-sweden.org för datum.

Träna hårt och vi ses i vår!

Må väl,
Vänlig hälsning
Sifu Corazon Ottvall
T.I.A Qi Gong & Kung Fu Kristianstad

http://www.youtube.com/watch?v=HXRu9GvH_NY&feature=youtu.be