Varmt välkommen skall du vara till den uppdaterade versionen av T.I.A. Swedens officiella webbplats, nu kallad tia-sweden.org.

Jag kommer i detta inlägg gå igenom de främsta tilläggen och uppdateringarna som skett. Mycket har hänt med webbplatsen både kod- och layoutmässigt, men trots detta kommer den inte att fungera annorlunda för dig som användare. Allt är ”same, same but different”.

Den största förändringen som skett är såklart ändringen av domännamnet från www.fiveforms.org till www.tia-sweden.org. Det gamla domännamnet kommer att fungera ett tag till på det viset att den som besöker det gamla domännamnet (fiveforms.org) kommer att automatiskt slussas vidare till det nya domännamnet (tia-sweden.org). Som jag tidigare nämnt innebär detta att adresser som till exempel www.fiveforms.org/klubbar/boras eller www.fiveforms.org/nyheter har slutat fungera.

Den tionde augusti bad jag om önskemål till den uppdaterade webbplatsen från er användare. Många önskemål handlade om att det skulle gå fortare att navigera på webbplatsen, detta önskemål har präglat mycket av uppdateringarna som skett och sidan skall nu både laddas snabbare och gå snabbare att navigera på än tidigare. Självklart kommer användarens dator och internetuppkoppling påverka användarupplevelsen.

För att få mer information om webbplatsen och hur den fungerar kan du besöka sidan Om webbplatsen under kategorin Organisation i menyn. Var inloggad när du besöker sidan så får du tillgång till guider om hur man postar inlägg och så vidare. Har du inte ett konto så registrera ett nu. Glöm inte att du måste vara inloggad för att kunna lämna kommentarer också.

Avslutningsvis vill jag ge lite extra shout outs till fotograferna som tagit de bilder som snurrar på förstasidan och be om ursäkt för eventuella buggar som kan påträffas nu i första versionen.

För att se en mer specificerad lista över vad som ändrats och lagts till här på webbplatsen behöver du läsa detta inlägget som registrerad och inloggad användare.