Information om hemsidan

Tjyn på er!

Jag skriver för att informera om att det kommer att ske en större uppdatering av webbplatsen fiveforms.org. Sidan kommer att byta domännamn och genomgå en del större ingrepp på databas- och kodnivå. Vissa användare har haft svårigheter med att registrera konton här på webbplatsen, detta kommer att åtgärdas. Vissa textstycken kommer också redigeras och utökas. Layouten ska också få ett litet ansiktslyft.

Om du som användare har några önskemål kring ändringar eller tillägg här på webbplatsen använder du kontakt-formuläret för att skicka in dessa till webbavdelningen, jag ber om att inga önskemål läggs som kommentarer på detta inlägg. Vi kommer att göra vårat bästa för att uppfylla så många önskemål som möjligt. Önskemål tas emot till och med den 30:de september.

Uppdateringen kommer att påbörjas den 1:a oktober och vara genomförd så snabbt som möjligt.

Till sist vill jag verkligen tacka er alla som hjälper till med sprida webb-adressen till så många som möjligt och framför allt bidra med material till webbplatsen! Det är verkligen kul att se video-collage, sammanfattningar av läger och så vidare.

Gaolin Sjöblom