Så nu har det gått 1 ½ träningsdag och min kropp är hiskeligt mör.

Vi börjar 06.20 på morgonen med att jogga några varv runt skolan, lite pushups och lite squats.
Sen har vi Tai Chi i 1 timme ungefär tills man ser solen gå upp över den kinesiska landsbygden.
Andra lektionen igår var Grundträning i Shaolin Kung Fu, vilket innebar att vi tränade Ma Bou, Horse stand på tegelstenar, samtidigt som man skiftar från sida till sida, sparkar lite, skiftar ställning och försöker att inte bryta foten på tegelstenarna. Sen var det lite sparkar, hoppsparkar och svep.
Fruktansvärt skoj ska ni veta :D och jag fick en tummen upp från Master Du.
Tredje lektionen var formträning, så jag och Markus började på första formen, jag lär mig den ganska fort så förhoppningsvis så kan jag få hinna med en del kul grejer.
Olivia som varit här 2 veckor är på sin andra form, medan Philip kör drunken staff form.
4 killar håller på med en riktigt häftig svärdsform sen har jag inte stenhård koll på de andra.
Fjärde lektionen var Sanda Counteraction men jag och Markus fick lära oss grunderna utomhus, Sanda är svårt haha.
Femte lektionen är frivillig så…jag tänker nog inte gå på dom den här veckan eftersom kroppen börjar göra rätt så ont.
Idag hade vi samma uppvärmning med Tai Chi, andra lektionen var Jumps and rolls = Akrobatik vilket var himla kul och jag klarade av att göra betydligt mer än vad jag trodde så jag tror utvecklingen kommer bli fabulous.
Nu kom jag av mig eftersom Oscar visade en bild från när han var yngre med sin kampsportsklubb (vet inte vilken kampssport) och på bilden står ryssen från Rocky 4, hur galet är inte det?
Andra lektionen var Applikationer, inget speciellt så eftersom jag inte lärt mig så mycket form och efter rasten så har vi Take Downs.
Det visade sig att skolan är lite känd i Xinyi eftersom TV och tidningen kommer hit lite då och då.
Så när vi stod på bussen häromdagen så sa en kvinna till sin vän på telefonen ”Jag står bredvid västerlänningarna från Shaolin skolan på bussen” haha ingen på skolan vekrar uppskatta  det då, lägger väl till lite på djur i bur effekten.
Igår tex. kom det förbi 5-6 asiater när jag och Markus tränade utomhus och de fotade med sin mobil, lite jobbigt.
Vi springer en del här vilket jag är värdelös på så jag är nog så illa tvungen till att skaffa mig konditon ;)
På fredagar ska man springa 9 km…jag tror att jag får springa lite kortare de första veckorna annars får jag ta en Tuk Tuk tillbaka hem haha.
Jag räknade på det och vi stretchar ungefär 6 timmar i veckan, det är mer än vad vi tränar Kung Fu hemma i Sverige så jag misstänker att jag kommer bli superflexibel snabbt, ja så fort träningsvärken går över vilket alla har nämnt att den är olidlig den första veckan. Härdningen ska också vara rätt så hardcore, jag har sett att de flesta pojkarna har helt sönderslitna knogar, det beror delvis på kylan också.
Kylan är inte ett så stort problem när man tränar faktiskt, dagarna är soliga och man klarar sig på 2 lager med kläder istället för 5. Min rumskamrat Olivia har GIGANTISKA blåmärken på låren från härdningen, de största jag någonsin sett och hon har 3 stycken av dom också.
Aj nu får det vara tillräckligt med babbel för idag, det finns bara så mycket att prata om.