Chienn!

 

Igår kom det nästan upp mot en 40 utövare till Hässleholm för att träna under Dai Si Tran Loi Minh. Dagen började med att i gemensam grupp gå igenom san sao, fri kamp. Vi tränade slagtekniker och fotarbete som man sedan kan applicera i kamp. Detaljer så som höftrörelsen och ställningar var viktigt att tänka på för att få fram den rätta kraften.

Efter två timmars träning bröts det för lunch och sedan fortsatte svartbältesgruppen träningen med Dai Si Tran Loi Minh medan elevgruppen började sin träning med Sifu Jakob Borg från Lund. Där repeterades tenikerna som tränades med Dai Si Tran Loi Minh på förmiddagen och sedan även en liten påbyggnad. Efter 90 minuters träning under Sifu Jakobs ledning tog Sifu Daniel Jeppsson från Hässleholm över med tigertekniker.

Lägret var inspirerande och givande och vi alla fick mycket att tänka på och att träna på. Nästa läger kommer att ske den 26 mars i Hässleholm. Då kommer Dai Si Tran Loi Minh att repetera gårdagens tekinker så tänk på att träna på er bou fa, samtidighet, korrekta ställningar och vridningar.

 

Denna symbol symboliserar vårt fotarbete och de olika nivåerna däri

 

Dai Si Tran Loi Minh var nöjd med dagen och jag känner att lägret var riktigt lyckat. Jag hoppas att ni som var där igår även kommer den 26 mars för att få mer fördjupning i det vi lärde oss under dagen och jag hoppas ni som inte var där tar chansen att komma under nästa Dai Si Tran Loi Minh läger för att träna under vår stormästare.

 

 

Träna hårt och må väl!

 

Vänlig hälsning

Gaau Lin Corazon Ottvall

T.I.A Qi Gong & Kung Fu Kristianstad

 

Ett bildspel över lägret: