Hejsan

När våra instruktörer växer så växer TIA!

En förutsättning för TIAs starka position har alltid varit instruktören som person och dennes kompetens inom vårt system.

Varför är systemkunskap så viktigt? För det första är vårt system relativt unikt, och för det andra är det ett familjesystem vilket innebär att strukturen i teknikerna kräver mycket kunskap för att kunna omsättas i praktiken.

Vi som idag leder systemet, tillsammans med våra instruktörer, gör en resa tillsammans. Vi måste hjälpas åt att för att lära och sprida Five Animal Kung Fu.

Instruktörskursen har ända sedan starten av TIA varit en hörnsten i vår utveckling. TIA 004, tidigare B kurs, är en viktig kurs för en senior instruktör som klargör en del viktiga faktorer inom Five Animal.

TIA 004 är vår kurs för att Du ska bli manager inom TIA, d v s leda en egen grupp eller egen förening. Att vara manager innebär att du är beslutsfattare för verksamheten. Det är ett stort ansvar att driva egen verksamhet. Du ska dels förstå TIA Swedens målsättningar, du ska omsätta dessa till din verksamhet, och du ska utifrån detta fatta väl avvägda beslut som för verksamheten framåt.

Du kommer också att lära dig mer om de psykologiska aspekterna inom TIA och Five Animal Kung Fu, som vi hoppas ska ge dig en djupare förståelse av våra tekniker.

Känn dig varmt välkommen!

Tid: 1100-1600
Plats: Postgatan 4, ”Hantverksföreningens lokaler”, Osby ca 300 m från järnvägsstationen
Pris och betalning: 500 kr betalas på plats
Medför: fika för dagen, vi kommer att ha 30 min lunchrast och det finns ett kafé i grannhuset där du kan köpa en baguette eller bulle om du vill.

Anmälan gör ni i webformulär nedan. Medtag anteckningsmateriel. Ni som gått kursen tidigare och vill uppdatera er kunskap kan medfölja gratis i mån av plats.

Mvh
Sifu Magnus Zi Sin
6e Mästargraden i Five Animal Kung Fu & Five Elements Qi Gong under Tran Loi Minh

Ditt för- och efternamn (obligatoriskt)

Ditt mobilnr. (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Din klubb (obligatoriskt)

Mata in koden i fältet nedan
captcha