T.I.A Summercamp 2011!

Chienn vänner!

Efter en härlig vinter har nu våren börjat anlända och när våren övergår till sommar så träffas vi på Getnö gård för att tillsammans skapa ännu ett oförglömligt sommarläger. Förra året landade vi på totalt 80st deltagare och med tanke på den positiva feedbacken som vi fick förra året så är min ambition att vi ska bli 100 deltagare. Till detta behöver jag din hjälp med att marknadsföra lägret till dina TIA-vänner samt att du anmäler dig själv. Nöjda elever är den bästa marknadsföringen!. Till min stora glädje så har vi i princip oförändrade priser på Getnös offert vilket gör att vi kan ligga kvar på samma pris som förra året.

Som vanligt kommer vi att erbjuda ett späckat program med ett antal av våra toppinstruktörer på plats. Nytt för i år är att vi kommer att satsa på en egen grupp för svartbälten i syfte att ytterligare höja kompetensen. Sanshoumattan kommer att vara på plats så det kommer att ges tillfälle för sparring för de som önskar. Vi kommer som vanligt att erbjuda 3st parallella spår, Kung-Fu, Qi-Gong eller Sanshou med möjlighet att fritt välja mellan dessa inriktningar.

Getnö gård är belägen nästan mitt i T.I.A:s verksamhetsområde vilket innebär att det blir acceptabla resor för alla deltagare.

Sammandrag av Getnö gårds presentation av sin verksamhet

Getnö Gård, -Lake Åsnen Resort- är en turist- och konferensanläggning, beläget mitt i naturparadiset sjön Åsnen. Getnö gård har en dokumenterad ägarlängd sedan år 1320. Vi jobbar i huvudsak med naturupplevelser och grupparrangemang i samband med konferenser. Vi erbjuder olika sportfiske- och kanotarrangemang, även cykelturer samt vår specialitet; Vikingaäventyret, som är en ”teambuildade” aktivitet. Vi är med i Regional Matkultur Småland och även ett nytt projekt med ”Småländska Smaker”. Vår anläggning ligger på en ö-grupp mitt i hjärtat av vackra sjön Åsnen. Vi har ett rofyllt och naturskönt läge, där våra gäster kan arbeta ostört och koppla av. Vår önskan är att alla gäster skall få en oförglömlig naturupplevelse utöver det vanliga!

Boendealternativ

Alternativ Stuga-för den bekväme

Jag hade möjlighet att boka upp samma antal stugor som förra året men det är fortfarande först till kvarn som gäller. Stugorna ligger till största delen i anslutning till huvudbyggnaden men precis som i fjol så är det någon enstaka stuga som ligger en bit bort så att man får ta roddbåten.

Alternativ Wild life -för den något tuffare

Ta med eget tält, husvagn eller bo på Getnö gårds ”base camp” som byggs upp med militärtält på naturcampingplats. Tälten är runda för ca10pers./tält och vi planerar för 8 tält byggt i en halvmåne runt lägereldar och långbord. Servicehus med duschar och wc ligger ca 50 meter bort. Gästerna tar med liggunderlag och sovsäckar. Placeringen kommer att bli på ett mindre regnkänsligt ställe än i fjol. Skulle det ändå mot all förmodan bli dåligt väder så har jag ordnat så att man kan bo i Olofs loge (=inomhus). Det är även där vi kommer att vara och träna vid dåligt väder.

För dem som väljer egen husvagn eller eget tält så är det samma pris som att bo på ”base camp”.

Mat

Getnö gård är känt för sin goda mat och deras kock Annica Hägg är en välkänd sommelier.

Priser

Samma pris som förra året, dvs:

Tidsplan

Efter att den första betalningen skett så ska du fylla i ett enkelt anmälningsformulär via webben för att underlätta vår planering. Klicka på denna länk för att komma till formuläret!

Komplett lägerprogram kommer att postas på hemsidan i god tid innan den första betalningen.

Tänk på att det underlättar oerhört mycket för mig administrativt om Ni gör detta på utsatt tid då det underlättar min planering och kontakten med Getnö.

Övrig information

Det finns massor av olika aktivitetsmöjligheter på Getnö, allt ifrån fiske, kanoting, cykling, strövstigar, beach volleyboll, boule, varpa, badminton, kubb, minigolf, tennis etc. Träningen kommer att hållas utomhus vi har flera stora grönområden som vi kan träna på. Vi kommer även att genomföra teambuildande tävlingar, genomföra stormöte etc.

(bokas och betalas av er själva)

jag hälsar ER ALLA HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till Getnö Gård och T.I.A SUMMERCAMP 2011, låt oss alla återigen samlas och tillsammans skapa ett oförglömligt träningsläger!

Med bästa hälsningar,

Sifu ZY / Johan Wehlin

PS. Bifogar två filer nedan för er som inte varit på Getnö gård tidigare DS.

Beskrivning av Getnö gård

Vägbeskrivning