Kära elever och instruktörer!
På T.I.A:s vägnar så vill jag tacka er alla för hårt arbete samt ert aldrig sinande engagemang. Överallt där jag stöter på T.I.A:s elever så möts man alltid av värme och en positiv stämning. Det är något vi ska vara rädda om. Vår unika sammanhållning över klubbgränserna uppstår ur det enkla faktum att vi är en lägerintensiv organisation där man med tiden och flitig lägernärvaro knyter vänskapens band över klubbgränserna, så se till att vara med på våra träningsläger och vidga din vänkrets ytterligare.

Som säkert ingen missat vid detta lag så går vi in i en ny informationsera i och med att TIA-news upphör och det är jag som har den stora äran att skicka ut det sista meddelandet(så att inga missförstånd ska uppstå, detta är det sista meddelandet!). I fortsättningen kommer all information att postas på hemsidan och sedan får alla registrerade medlemmar ett meddelande om vad som postats. Det är min förhoppning att vi ska ha en bra fart på hemsidan med mycket information, kommentarer och intressanta diskussioner. Men till syvende o sist så blir hemsidan inte bättre eller mer levande än vad vi tillsammans är med och bidrar till (precis som allt annat antar jag). Så har du inte registrerat dig ännu så se till att göra det nu!

Välkomna till den nya webben, välkomna till en förening nära dig 2011 och glöm inte att ta med några kompisar till träningen!

Gott Nytt År!

Sifu Zi-Youn/Johan Wehlin
President T.I.A Sweden